­

Bert

1 Drs H J WetzelsIk studeerde in Utrecht, waar ik in 1974 mijn diploma ontving. Sinds 1975 woon ik in Maastricht en sinds 1979 ben ik de eigenaar van de praktijk aan de Eenhoornsingel. Ondanks het feit dat ik de pensioengerechtigde leeftijd al heb bereikt, werk ik nog steeds met plezier in de praktijk. Zolang de jongere garde me nodig heeft, blijf ik dat ook doen. Ik steun hen in raad en daad, en ze beweren dat ze nog steeds van me kunnen leren. Ik beleef veel plezier aan de samenwerking binnen ons team. Als hobby kweek ik schildpadden, en houd ik van sport, helaas door enige knieproblemen niet meer actief. Wel wandel ik vrij veel.

 

 

Maaike

2 Drs M SchettersIn 2013 ben ik afgestudeerd als dierenarts bij de faculteit in Utrecht. In de zomer van 2014 ben ik voor het eerst hier in de praktijk te zien geweest. Ik kwam hier voor een waarneming tijdens de vakantie van dokter Wetzels en ben eigenlijk nooit meer vertrokken. Ik ben altijd met veel plezier mee komen kijken in de praktijk. In die tijd heb ik veel ervaring opgedaan en heb ik de praktijk, de klanten en de patiënten goed leren kennen. Ondanks dat ik oorspronkelijk niet uit Limburg kom, voel ik me hier goed thuis. Af en toe is er een kleine spraakverwarring, maar over het algemeen kan ik de Limburgse taal goed bijbenen. Sinds maart 2016 ben ik hier echt komen werken en ben ik ook verhuisd richting Limburg. Hopelijk kan ik nog vele jaren genieten van deze mooie provincie. Naast het werk ben ik een paar keer per week te vinden op de atletiekbaan in Maastricht. Hier beoefen ik mijn grootste hobby: kogelslingeren.

 

 

Bas

3 Drs BN WetzelsAls kind ben ik opgegroeid met dieren en was ik al regelmatig te vinden in de praktijk. Na mijn middelbare school in Maastricht ben ik Diergeneeskunde gaan studeren aan de Universiteit Utrecht. In 2016 ben ik daar afgestudeerd en sindsdien werk ik parttime bij dierenkliniek Brusselsepoort. U zult mij hier meestal op vrijdag aantreffen. Ik houd verder van muziek maken en luisteren en reizen.

 

 

 

 

Danique

assistente Danique 2019Vanaf 20 november 2017 ben ik werkzaam in de praktijk als dierenartsassistente.

Van kinds af aan ben ik te vinden tussen de dieren en ik heb hiermee ook veel ervaring opgedaan. Ik heb met deze baan de mogelijkheid gekregen om van mijn hobby mijn beroep te maken.
Naast mijn baan ben ik veel bezig met paarden. Dit is ook een grote hobby van mij.

 

01 Groene lijn 

Dierenkliniek Brusselsepoort 

Logo wetzels 200
Drs. H.J. Wetzels
Drs. M. Schetters
Drs. B.N. Wetzels
 
Eenhoornsingel 30
6216 CW  Maastricht
Tel:  043-3433070
 

N.B.: Vragen over patiënten liever niet via de mail. Zeker op drukke momenten wordt de mail niet continu in de gaten gehouden. Wilt u snel antwoord op uw vragen neem dan telefonisch contact met ons op.

Openingstijden balie en apotheek:
maandag t/m vrijdag 9.00 - 12.30 uur en van 13.30 - 18.00 uur  (In de lunchpauze zijn wij enkel voor spoedgevallen bereikbaar).
 
Behandeling uitsluitend volgens afspraak.
Tel: 043-3433070
 
Spoedgevallen
Voor spoedgevallen buiten de openingstijden kunt u de dienstdoende dierenarts bereiken

op telefoonnummer:  0900-8765444 vanuit België:  0902-02004

KvK-nummer  14116427 

 

Waar vindt u de kliniek

Onze patiënten

logo patienten
Honden en katten, konijnen en knaagdieren vormen het grootste deel van onze patiënten. Daarnaast hebben wij een zekere reputatie opgebouwd op het gebied van bijzondere diersoorten, waaronder
 
  • schildpadden, slangen, hagedissen,
  • amfibieën,
  • vogels, met name kromsnavels

en andere dieren die betrekkelijk zelden als huisdier worden gehouden.

 

Masterklinieken

hightlight 1

Masterklinieken

Hoog gras is voor honden heerlijk om doorheen te banjeren. Maar hoog, wild gras bevat grasaren en deze vervelende kruipers kunnen nare ontstekingen veroorzaken bij honden.
LEES MEER

 

Grasaren

logo grasaren

Kennisplatform Processierups

Hoog gras is voor honden heerlijk om doorheen te banjeren. Maar hoog, wild gras bevat grasaren en deze vervelende kruipers kunnen nare ontstekingen veroorzaken bij honden.
LEES MEER

 

Tekenradar

hightlight 2

Tekenradar

Actuele informatie te verschaffen over teken en de ziekte van Lyme. Door actuele informatie te geven over het verwachte activiteitsniveau van nimfen in Nederland. We verwachten dat met deze informatie meer mensen actief aan preventie zullen doen.
Lees meer

 

Eikenprocessierups

hightlight 3

Kennisplatform Processierups

Het ministerie heeft het Kenniscentrum Eikenprocessierups gevraagd om de website Processierups.nu te lanceren.
Lees meer

 

Heeft u vragen? Geef ons een seintje  043-3433070

 

­